top of page

Om mig:

IMG_2263 (1).jpeg

Jeg er kendt som en behandler, der kan "tage fat", når der skal løsnes op for spændinger og myoser. Jeg arbejder dybt i muskler og væv, så den gode effekt af massagen opnås. Omvendt klarer jeg også det blide og indlevende tryk som kræves, når du skal ned i gear. Jeg starter altid en behandling med en god snak med dig, så behandlingsformen og trykstyrken sker ud fra dit ønske og behov. Jeg er grundig og nærværende, så du altid kan føle dig godt tilpas.

Jeg tilbyder: Sportsmassage/Dybdegående massage, Shockwave- og laserterapi samt Afspændende velværemassage.

 

Uddannelse:

2016: Sportsakupunktør

2015: Sportsskadeterapeut

2015: Læge- og fysioterapeutexam. Fysiurgisk sportsmassør, hos Sportseducation.

"Eva er en kompetent og dygtig massør.

Eva har efter min mening den rigtige tilgang til at hjælpe gennem hendes behandling – man får altid en god og ærlig feedback. Jeg har gennem egne positive erfaringer med behandling valgt at tilknytte Eva som sportsmassør i Stenløse Boldklub, hvor jeg er træner. Her har vi haft stor succes – både med behandling og forebyggelse af skader.

Jeg har derfor kun de bedste anbefalinger at give Eva"

Billede (9).jpg

"Efter flere år med hyppige, kraftige spændingshovedpiner med kvalme, valgte jeg efter anbefaling at prøve massage hos Eva.

 

Efter kun få behandlinger aftog spændinger, hovedpine og kvalme. Eva kunne hurtigt lokalisere mine spændingsproblemer og give mig den rette behandling. Jeg var straks tryg ved Eva som menneske og behandler og anbefaler hende i høj grad til mine veninder og venner"

IMG_2979 (1).png

Laura Kjøngsdal

Gymnasieelev

Michael Wain Poulsen

Fodboldtræner

"Jeg har allerede anbefalet Eva til flere venner og kollegaer. Jeg er professionel danser, hvilket belaster kroppen en hel del. Eva hjælper mig med at afspænde mine muskler før de bliver for overbelastet og der opstår skader. Eva masserer de steder som jeg fortæller har brug for behandling, men hun finder også altid flere ømme muskler som jeg i første omgang ikke selv har haft fokus på. Det gør bare behandlingen endnu bedre. Eva skaber en dejlig atmosfære, hvor man føler sig tryg og i gode hænder og hvor der også er plads til hyggesnak. Efter en behandling føler jeg mig fuldstændig afspændt og afslappet i hele kroppen og jeg får ny energi til min dans"

Oliver Melander_Cropped (2)_edited.jpg

Oliver Melander 

Professionel danser

bottom of page